real estate menu left
real estate menu right
real estate company logo


«Клубный дом» это трехэтажное строение, которые соответствуют современным представлениям о просторе и комфорте.


подробнее


Таунхаус — малоэтажный жилой дом на несколько многоуровневых квартир, как правило с изолированными входами (т.е. без общего подъезда).


подробнее


Дуплекс — разновидность загородного коттеджа. Представляет собой жилой дом для проживания двух семей. Имеет два независимых входа, общую стену.


подробнее


В красивом, экологически чистом и удобном месте, до 10 км от г. Киева строятся и продаются частные дома, коттеджи с удобной планировкой.


подробнее


Подорожі для людей, що мають проблеми з опорно-рухальним апаратом


Життя в інвалідному візку дуже складне. Тому хочеться хоч якось полегшити його для своїх близьких та додати різноманітності у повсякденну буденність. Подорожі — найкраща можливість отримати нові враження. Українська транспортна компанія "transfer comfort" пропонує якісні послуги з трансферу лежачих хворих:

  • Компанія підготувала спеціальний мікроавтобус. Він обладнаний ліжком повноцінного розміру для людей, що мають весь час лежати. Також транспортний засіб має достатньо вільного простору для розміщення спеціального обладнання та інвалідного візка.
  • Маршрут прокладається з урахуванням якості дороги та її завантаженості. Це дозволяє провести на колесах значно менше часу та не наражатись на небезпеку через ями та калабані.
  • Для перетину кордону не потрібно пересаджуватися в інші транспортні засоби або навіть виходити з автомобіля. Такий трансфер лежачих пацієнтів не обтяжує їх та супровід.
  • Мікроавтобус подається безпосередньо до вашого будинку. В наявності носилки та інші засоби, що допомагають помістити особливого пасажира в салон. А висадка відбувається вже безпосередньо там, куди ви вирушаєте.

Такі мандрівки можуть стати чудовою нагодою побачити світ навіть людям у складних життєвих обставинах або отримати необхідне лікування в іншій країні.

.  

Яка вартість трансферу лежачих хворих?

Оскільки компанія пропонує перевезення як по Україні, так і в інші країни, вартість завжди буде індивідуальна. Переходьте на сайт та зверніться до диспетчера. Він вислухає вас і надасть всю необхідну інформацію щодо майбутньої мандрівки.

 

Google

Мы в Google+