real estate menu left
real estate menu right
real estate company logo


«Клубный дом» это трехэтажное строение, которые соответствуют современным представлениям о просторе и комфорте.


подробнее


Таунхаус — малоэтажный жилой дом на несколько многоуровневых квартир, как правило с изолированными входами (т.е. без общего подъезда).


подробнее


Дуплекс — разновидность загородного коттеджа. Представляет собой жилой дом для проживания двух семей. Имеет два независимых входа, общую стену.


подробнее


В красивом, экологически чистом и удобном месте, до 10 км от г. Киева строятся и продаются частные дома, коттеджи с удобной планировкой.


подробнее


Шукаєте допомогу у подоланні залежності? Зверніться до сертифікованого наркологічного реабілітаційного центру в Харкові!


Боротьба з залежністю - це складний шлях, який вимагає підтримки та професійної допомоги. Самостійно відновити нормальне життя вкрай складно. Хороший наркологічний реабілітаційний центр у Харкові стане тією опорою, що проведе хворого тонкою стежкою до свободи від залежності.

Сертифікований наркологічний реабілітаційний центр у Харкові “Міст Плюс” пропонує комплексну програму лікування, спрямовану на подолання залежності та відновлення вашого життя. Тут пропонують вагомі переваги:

  • Команда кваліфікованих фахівців — це лікарі, психологи та терапевти. Вони мають багаторічний досвід роботи з людьми, які борються з залежністю.
  • Індивідуальний підхід. Фахівці розробляють персональну програму лікування для кожного пацієнта, враховуючи його унікальні потреби та обставини.
  • Комплексний підхід. Тут запропонують детоксикацію, психотерапію, групові заняття, сімейну терапію та інші методи лікування.
  • Підтримка та турбота. Заклад створив безпечне та сприятливе середовище, де ви можете відчути себе комфортно та отримати необхідну підтримку.
  • Конфіденційність. Персональна інформація пацієнтів залишається недоторканою. Без винятків.

 

Життя без залежності можливе! Зверніться за консультацією сьогодні, і “Міст Плюс” допоможе вам розпочати шлях до одужання. Більше докладної інформації ви знайдете на сайті закладу https://most-plus.com.ua/ua/. Переходьте за посиланням та подзвоніть на безплатну гарячу лінію, навіть якщо допомоги потребує близька вам людина.

 

Google

Мы в Google+