real estate menu left
real estate menu right
real estate company logo


«Клубный дом» это трехэтажное строение, которые соответствуют современным представлениям о просторе и комфорте.


подробнее


Таунхаус — малоэтажный жилой дом на несколько многоуровневых квартир, как правило с изолированными входами (т.е. без общего подъезда).


подробнее


Дуплекс — разновидность загородного коттеджа. Представляет собой жилой дом для проживания двух семей. Имеет два независимых входа, общую стену.


подробнее


В красивом, экологически чистом и удобном месте, до 10 км от г. Киева строятся и продаются частные дома, коттеджи с удобной планировкой.


подробнее


Тональні основи TopFace для професійного та повсякденного використання


Якісна основа - запорука того, що макіяж добре триматиметься впродовж всього дня. Тональний крем TopFace стане тим засобом, в якій ви закохаєтесь з першого дотику.

Тональний крем TopFace вставлений у величезному асортименті

Серед засобів є:

  • Неймовірно легкі текстури, що створюють ледь помітний шар. Злегка вирівнюючи тон, вони ідеально підходять для денного макіяжу.
  • Більш щільні продукти добре коригують недоліки. Вони чудово працюють у вечірніх або сценічних образах, в яких хочеться створити бездоганну текстуру шкіри.
  • BB-креми поєднують декоративну функцію з доглядом за шкірою обличчя.

Всі тональні креми TopFace забезпечують захист від ультрафіолету. Це корисно у будь-яку пору року.

Ви можете обрати найбільш комфортний дозатор. Пропонується декілька видів.

Для виготовлення тональних кремів TopFace використовуються якісні інгредієнти, що належать до гіпоалергенної групи. Готові засоби проходять ретельну перевірку в сучасних лабораторіях. Вони мають всі необхідні сертифікати.

Де можна купити тональні основи TopFace?

Найбільший асортимент ви знайдете в інтернет-магазині RichHills. Це регіональний представник торгової марки. Тому ціни на тональні креми TopFace тут будуть також найкращими. На опт та для салонів краси діють спеціальні знижки. Продавець організовує доставку замовлень всією Україною. Зазвичай для цього використовуються поштові компанії. Обирайте якість з доступною вартістю та створюйте власний образ за своїми правилами.

 

Google

Мы в Google+